Tanker om mit nye site

londontravelhacks

Hvis du tager et kig på forsiden af denne (aldrende) firmaside kan du se, at jeg har udvidet porteføljen af hjemmesider i rejsebranchen. Udover Rejsekris.dk og Storbritannien.dk har jeg således udvidet med mit første internationale affiliate site, Londontravelhacks.com.

Jeg har i flere år været tændt på ideen om at starte et .com site og det har nok hele tiden ligget i kortene, at det skulle ske i rejsebranchen, men jeg har aldrig taget tilløb til at få det gjort.

Tiden var dog den rette til et større projekt, hvor jeg godt ved, at der går noget tid inden der kommer de store pengebeløb på kontoen, men udbyttet er så til gengæld også langt større end hvis jeg havde valgt et mindre dansk projekt igen.

Jeg gennemtænker altid tingene en del før jeg giver mig i kast med et nyt projekt. Jeg har i flere omgange taget tilløb til at starte et site i en dansk branche, hvor jeg godt ved, at emnet ikke interesserer mig voldsomt meget, men hvor pengene så til gengæld er større.

Et klassisk eksempel er lån penge branchen, som jeg tidligere har snust lidt til, men nu holder mig til, når jeg skal hjælpe lidt til – som jeg gør med Låner.dk pt 🙂

Da jeg fik ideen om at lave et dedikeret London website på engelsk tog det mig dog ikke mange timer med research og de første skitser i Google Drive før jeg kunne mærke, at det brændte i mig for at komme i gang.

Passion vs profit

Den glød tror jeg er super vigtig, når man vil lave et projekt, hvor motivationen også holder længere end de første par uger – dér er jeg tit blevet ramt nemlig.

Nu er jeg efterhånden knap 2 måneder inde i projektet med London Travel Hacks og kan fortsætte mærke gnisten, når jeg skal lave nye artikler, linkbuilding eller andre ting for at udbrede kendskabet til min nye London-guide.

Jeg tror tiden, hvor jeg udelukkende lavede hjemmesider med profit for øje er ovre. Har meget store forventninger til den nye side, men ved også, at der nok går et års tid før jeg virkelig høster frugterne af arbejdet.

Speak Your Mind

*