SEO Kursus i Odense

SEO Kursus i Odense af Kristoffer Føns

Kristoffer Føns, din underviser på kurset.

Er du nybegynder eller let øvet, når det kommer til søgemaskineoptimering & kunne du tænke dig at blive endnu klogere på faget, er dette kursus noget for dig.

Praktisk info

OBS! Datoen for næste SEO kursus ligger endnu ikke fast. Send en mail til kf@florence-marketing.dk for at få info, når der er en dato klar.

Din underviser er: mig, Kristoffer Føns. Jeg arbejder på fuld tid med SEO i Florence Marketing og har desuden været ansat i en stor international virksomhed, hvor jeg var ansvarlig for virksomhedens danske søgemaskineoptimering.

Du er: webshopejer, marketingkoordinator, webredaktør, journalist eller alment interesseret i online markedsføring.

Tilmeld dig her

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Indhold på SEO kurset

På dette 3-timers kursus kan du forvente at få en grundig introduktion til søgemaskineoptimering, hvor jeg vil vise eksempler på godt optimerede websites og vise, hvordan man skaber et godt optimeret website.

Herefter går vi videre til næste skridt; når man har fået styr på sit website, skal der bygges links. Det kaldes linkbuilding, er en af de vigtigste parametre indenfor SEO og samtidig en af mine spidskompetencer. Netop derfor vil linkbuilding-delen i sagens natur fylde en del på kurset. Jeg vil helt konkret fortælle, hvordan man opnår gode placeringer på Google – både hvad der virker her og nu & hvordan fremtiden for linkbuilding meget vel kunne se ud.

Google+ er blevet og bliver i højere grad en afsindig vigtig faktor indenfor SEO. Derfor kommer vi ikke udenom en introduktion til Google+. Jeg fortæller, hvordan man får mest ud af Google+ & kommer samtidig med en række tips og tricks, der ikke står skrevet online.

Begreber du desuden bliver fortrolig med på dette kursus:

  • Søgeordsanalyse
  • Intern linkstruktur
  • Reputation management
  • Strategisk søgemaskineoptimering
  • Duplicate content
  • H-tags
  • Pagerank

Mantraet for dette SEO kursus er generelt, at jeg fortæller og forklarer tingene som de er uden fluff-talk. Du vil dermed gå fra kurset med en klarere fornemmelse for SEO end du kan læse dig til i bøger eller på blogs, hvor Google har adgang til indholdet.

Tilmelding er bindende, hvilket betyder, at der ikke ydes refusion. Kurset udbydes af Florence Marketing.

Kursus i AdWords?

Jeg udbyder ikke kurser i Google AdWords, men anbefaler alle, der arbejder med online markedsføring at lære AdWords. Uanset om du selv ønsker at have fingrene nede i AdWords optimeringen eller skal hyre en konsulent, så giver det god mening at tage et begynderkursus i Google AdWords.

Der findes flere gratis AdWords kurser i hele Danmark. Et kursus vil give dig en god grundforståelse ad den betalte annoncering og du vil efter endt kursus være i stand til at stille din (eventuelle) AdWords konsulent de rette spørgsmål.

Se en liste over Google AdWords kurser her.