Om & Kontakt

Kristoffer Føns, ejer Florence Marketing

OBS! Florence Marketing hedder nu Føns.com – læs mere om SEO konsulent Kristoffer Føns her.

Florence Marketing er en enkeltmandsvirksomhed, der er ejet af Kristoffer Føns. Så skal vi ikke bare droppe den formelle tone med det samme? Det er nemlig mig, Kristoffer, der her gør rede for mit lille firma og mig selv.

Jeg er født 17/07/1992 i Odense, hvor jeg tilbragte de første par år af mit liv. Siden flyttede jeg til den stolte midtfynske by, Kværndrup. Her fik jeg overstået folkeskolen, brugte lidt tid på et nærliggende gymnasium og forlod så byen til fordel for Berlin i foråret 2012. I Berlin arbejdede jeg med søgemaskineoptimering og online markedsføring generelt for lejlighedsportalen Wimdu.

SEO firma i Odense

Florence Marketing har to hovedydelser; søgemaskineoptimering og linkbuilding. Det er hovedsagligt mig, der laver alt arbejdet. Jeg har dog også et par skarpe freelance-skribenter tilknyttet, når skrivearbejdet i forbindelse med linkbuilding bliver for meget.

Når du bestiller søgemaskineoptimering, kan du derimod være sikker på, at det er min viden, der ligger bag arbejdet. Her er tale om viden jeg har tilegnet mig gennem utallige timers arbejde på mine egne affiliate-hjemmesider, samarbejde med flere af de allerskrappeste eksperter inden for online markedsføring i Danmark og Tyskland samt min aktive færden på diverse danske & internationale SEO-fora og blogs.

Links:

Kontakt

Florence Marketing er ikke længere aktivt. Du kan kontakte mig på kf(a)kristofferfons.dk.