Linkbuilding

Her kan du købe hjælp til at blive set på Google – enten på månedlig basis eller i form af en såkaldt linkbuilding pakke.

Klik her og få professionel hjælp til linkbuilding.

Linkbuilding er en vigtig del af ens hjemmesides søgemaskineoptimering. I modsætning til den såkaldte on-site søgemaskineoptimering, er linkbuilding dog noget, der foregår væk fra ens hjemmeside. Som udgangspunkt betyder det, at der altid skal være styr på ens on-site søgemaskineoptimering, før arbejdet med at skaffe links påbegyndes.

Linkbuilding med Kristoffer Føns

 

Linkbuilding pakke eller maanedligt

Få professionel hjælp til linkbuilding – kontakt Florence Marketing.

Når du bestiller linkbuilding hos mig, modtager du altid en fyldestgørende rapport, så du ved selvsyn kan se, at alle links er oprettet – du har dermed fuldt overblik over, hvad du får for pengene.

Vil du opnå bedre resultater på Google?
Indgående links (også kaldet backlinks) kan få et website til at opnå bedre resultater på Google, hvilket naturligt vil give flere besøgende og flere kunder. Jeg hjælper mange forskellige webshops og virksomheder med linkbuilding på månedlig basis – jeg kan også hjælpe din.

Linkbuilding pakke

Hvis du vil give dit website et hurtigt boost, kan du også vælge at købe en linkbuilding pakke. De linkbuilding pakker, jeg tilbyder, kan skræddersyes til dit behov og prisleje. Jeg selv eller mit team af freelance skribenter skriver tekster om dit emne, som bliver lagt online på forskellige danske hjemmesider, hvorfra du vil få indgående links. En linkbuilding pakke er en fin måde at give dit website et boost på ét eller to keywords, hvor du måske lige mangler det sidste for at slå igennem og rykke helt til tops på Google.

Husk at dit website bør have en varieret backlink-profil – sagt med andre ord: dit website skal have mange indgående links fra mange forskellige kilder. Derfor er det ikke en god løsning for en nystartet webshop at nøjes med at købe en linkbuilding pakke. Her vil jeg i stedet foreslå en månedlig aftale, hvor jeg arbejder på at skaffe anderledes links samtidig med, at pakkeløsningen sættes løbende i værk.