Dagens site: MinInvestering

Hvis du læser med på bloggen her  på mit gamle firma-site så kan du se, at jeg ofte skriver lidt om nye affiliate sites, som jeg af den ene eller anden årsag finder interessante 🙂

Dagens site er af en lidt anden type og har intet med den helt klassiske affiliate marketing at gøre. Det er lidt dybere og derfor synes jeg også, at det er mere interessant. Der er tale om hjemmesiden MinInvestering.dk.

Her ville jeg sædvanligvis indsætte et screenshot af sitet, så du lige kunne få en forsmag på den, men det er fortsat et splinternyt website, så det ville være en skam. Jeg kender bagmanden, Christian, og jeg ved, at der kommer til at ske en masse på MinInvestering.

I skrivende stund er der indlæg og guides til bl.a. ejendomsinvestering som må siges at være oppe i tiden blandt mange iværksættere, som ser sig om efter investeringsmuligheder. Jeg synes, at det Christian har gang i er ekstremt spændende. Han tænker en del over fremtiden og forsøger at finde alternative indtjeningskilder, som kan vare i mange år – altså skabe sin egen pension, som ikke er den klassiske fra bankerne.

Det er noget jeg selv tænker en del over i disse år, hvor jeg arbejder som selvstændig og således ikke umiddelbart får indsat noget beløb til min pension.

Jeg ved, at planen med sitet er at Christian vil beskrive sine investeringer og komme med gode råd til andre, som gerne vil arbejde på at blive bedre til at investere og således også tjene penge.

Jeg bliver i hvert fald fast læser og glæder mig til at følge med.

Speak Your Mind

*