Affiliate tip: website om bolig

Skulle jeg starte et nyt website op i dag tror jeg, den ville blive i boligbranchen. Jeg sad for sjov og kiggede på partner-ads’ programmer, da jeg i går aftes skulle slå en times tid ihjel på en café, men var kørt død i at skrive flere tekster. Det er altid sjovt, men også lidt farligt at se, hvor mange muligheder der er som ny affiliate.

Jeg blev i sær noget overrasket, da jeg så hvor mange programmer, der er kommet i boligbranchen. Det må være en af de nicher, hvor der er flest programmer at vælge imellem og dermed muligheder for en god indtjening. Det er naturligvis en branche, hvor der ikke er ligeså høje kommissioner som f.eks. hvis man skriver om proteinpulver eller online spil, men til gengæld er det også dyrere at købe en ny vaskemaskine end et kilo proteinpulver. Således er der lagt i kakkelovnen til, at man kan tjene rigtig fine penge ved f.eks. at anmelde vaskemaskiner (som det site jeg linkede til før).

Skulle jeg selv starte ville jeg nok alliere mig med en partner eller to og forsøge at skabe et giga-site, der skulle fungere som en a-z guide til boligejeren. Der er så ekstremt mange muligheder, at det kribler lidt i fingrene. Når jeg engang køber mit eget hus, så tror jeg, at tiden er inde – dér får jeg nok lidt erfaringer.

Speak Your Mind

*