Sådan ville jeg lave et affiliate site i en ukendt niche

Jeg mindes at have nævnt det tidligere, men i forbindelse med dagens arbejde for Lån7 fik jeg et par tanker i hovedet, som jeg vil udlede i indlægget her. Det handler om, hvordan jeg ville gribe et affiliate site an, hvis emnet var noget jeg slet ikke havde nogen anelse om – som f.eks. lån af penge online.

Design af website: mig

Den ligger lige til højrebenet. De fleste kan installere WordPress, finde et fedt tema og så ellers klare lidt redigering af temaet, så det spiller og er på dansk. Dette ville jeg selv bruge en eftermiddag på, men nok først, når jeg havde de første tekster liggende klar. Hvilket fører mig til næste punkt.

Udarbejdelse af tekster: freelancer

Sædvanligvis går jeg ret meget op i at skrive mine tekster selv, når de skal være på mine websites. Der er den kæmpe fordel, at jeg dermed kan lægge op til, at mine læsere kan kommentere på indlæggene. Dermed positionerer jeg mig som ekspert og kan også få en masse ‘gratis’ indhold på min side i form af kommentarer, hvor mine keywords bliver nævnt – det er rigtig fint.

MEN i dette tilfælde, hvor jeg vil lave et affiliate site om et emne, som jeg intet aner om, så ville jeg i min nuværende situation outsource teksterne.

I mine yngre dage ville jeg sætte mig ned og researche på emnet, men det er som om, at mine tekster aldrig blev helt så gode som jeg ønskede. Der er simpelthen bare forskel på om jeg skriver om et emne, som ikke tænder mig og så et, der gør – f.eks. rejser.

Der findes dog et utal af dygtige freelance skribenter derude, som jeg ikke ville tøve med at bruge.

Markedsføring: mig (naturligvis)

Det ville stå meget skidt til, hvis jeg skulle til at outsource sådan noget som søgemaskineoptimeringen 😀

Jeg ville give min skribent klare beskeder og så selv redigere lidt i de leverede tekster, udarbejde sidetitler, meta descriptions og lignende. Derudover skulle der naturligvis skaffes links i stride strømme.

Det er de 3 grove træk. Men jeg må ærlig talt indrømme, at jeg ikke pt har lysten til at starte et site af denne kaliber. Fordelen ved at være ekspert på sit område er ganske enkelt for stor, så jeg holder mig lige nu til rejser 🙂

Speak Your Mind

*