Derfor skal dit webhotel have 1-click install

Når du skal købe et webhotel, så er der en ting, der er særlig vigtig at holde øje med, om det enkelte webhotel tilbyder. Især hvis du er ny til alt det her med at sætte hjemmesider op og lege med webhosting. Det er nemlig muligheden for 1-click installation.

Der er efterhånden rigtig mange webhoteller, der har denne mulighed i deres kontrolpanel. Men det er vel og mærke ikke dem alle sammen. Så hvis du vil træffe et klogt valg og lægge dine penge det helt rigtige sted, hvor det er nemt for dig at komme i gang, så gå efter et webhotel med denne funktion.

3 billige webhoteller med denne funktion

For at gøre det nemmere for dig at finde ud af, hvor du finder det bedste danske webhotel med denne funktion, så er der her samlet en liste med tre af de udbydere, der for en billig sum om måneden tilbyder lige netop denne service.

UnoEuro er den første mulighed for dig. De kan give dig hosting for små 9 kroner om måneden, og her vil du altså og kunne få muligheden for at bruge 1-click installation funktionen.

Meebox er lige så et af de rigtig populære valg blandt førstegangs hjemmesideejere. Her får du et godt og solidt webhotel med 1-click installation for 10 kroner om måneden.

CHosting er det tredje bud her på denne lille liste. Hosting hos dem koster fra 22 kroner om måneden, hvilket jo også er til at leve med. Her har du også mulighed for at installere mange scripts og platforme med et enkelt klik.

Hvad kan jeg installere med 1-click install?

En af de hyppigste installationer, som kører igennem maskineriet, når folk bruger 1-click install, er WordPress. Her kan du lave din egen hjemmeside på få sekunder, og som du nok har luret, så kræver det kun et enkelt klik.

Drømmer du om at lave din egen webshop, så er der også rigtig mange af disse webhoteller med 1-click install, der tilbyder Prestashop, Magento og OpenCart som mulige installationer. Igen kræver det kun et enkelt klik, og så kan du ellers gå i gang med at rode med din helt egen webshop.

I en helt anden boldgade finder man også en del foruminstallationer. Så har du planer om at lave og drive dit helt eget forum, så kan du blandt andet finde PhpBB og SMF, som begge er gratis og utroligt populære blandt rigtig mange forumejere.

Speak Your Mind

*