Dagens tip til den jobsøgende

Hvis du har fulgt med i tidligere indlæg her på bloggen vil du se, at jeg for tiden beskæftiger mig selv på fuld tid primært med mine egne websites i rejsebranchen (og så lidt kunde-arbejde). Det går strålende, faktisk var september 2016 min bedste måned nogensinde, så jeg skal ikke selv bruge dagens tip til noget 😀 Vil dog alligevel dele det.

Jeg arbejder pt lidt sammen med Kasper, der driver jobsøgnings-siden Jobih.dk. Jobih.dk’s mål er at gøre det nemmere at udforme en god jobansøgning. Målet er at hjælpe ansøgere med at gøre et bedre indtryk på deres (måske) kommende arbejdsgivere, hvilket jeg kun kan støtte op om. Jeg har aldrig været i den situation, at jeg skulle sortere i ansøgninger, men jeg har dog prøvet at sende et par ansøgninger.

Første gang jeg rigtigt skulle finde et job, var da jeg ville flytte til Berlin og derfor helst skulle finde lidt at lave dernede for at komme under huden på byen. Dér måtte jeg da også ty til Google for at finde ud af, hvordan et ordentligt CV egentlig skulle stilles op og jeg tjekkede naturligvis også en række skabeloner for, hvordan den gode jobansøgning skal se ud. Det er noget af et gedemarked af både brugbare og mindre brugbare resultater, der dukker op på disse søgninger.

Derfor vil jeg gerne anbefale Jobih.dk til de, der er på udkig efter drømmejobbet. Ved at lægge et ret beskedent beløb dér vil man højst sandsynligt havde bedre forudsætninger for at lande det job man har i kikkerten – eller i hvert fald komme til samtale.

Speak Your Mind

*