2 affiliate ideer – jeg ikke får brugt

I dette indlæg vil jeg videregive 3 ideer til affiliate sites, som jeg ikke selv får lavet. Jeg har for nylig taget det valg, at jeg udelukkende skal fokusere på 2 ting i min virksomhed: SEO arbejdet for kunder og arbejdet med mine rejseblogs. Jeg er kommet frem til, at jeg det næste halve år skal holde fokus 100 % på disse to dele af firmaet og så må jeg se, hvor langt jeg kan drive det.

Dog kan jeg ikke lade været at få ideer til nye sites i ny og næ, men dem kan jeg så meget praktisk dele med dig i et indlæg som dette.

Idé 1: portal om hunde

En idé, der længe har ligget og rumsteret. Der er mange penge i kæledyr og produkterne man kan “sælge” er også mange. Det skyder jævnligt op med webshops, der sælger hundemad, legetøj til hunde, hundesnore etc. Der er dermed rigtig mange long tail keywords, der kan rammes og det ville give god mening at banke et fedt website op og skrive en masse om førnævnte produkter. Partner-ads har f.eks. flere webshops i den kategori.

Idé 2: site om altaner

En idé, der slog mig, da jeg snakkede med en tidligere kollega, som nu laver lidt arbejde for altan-producenten Kontech. Hvorfor ikke opbygge et godt site om altaner og derefter få en affiliate aftale f.eks. med Kontech. Det er i hvert fald en niche, der ikke er blevet oversvømmet af affiliates (endnu). Personligt aner jeg absolut intet om altaner, men det er vel ikke sværere end så meget andet at sætte sig godt ind i emnet. Alternativt må man outsource skrivningen af artikler og selv stå for design, SEO & linkbuilding.

Nå, back to work… 😀

Speak Your Mind

*